Program


MineCinema második hétvége - VIP

MineCinema második hétvége - VIP

Június 16-án és 17-én és rákövetkező héten 23-án és 24-én újra eljön a várva várt rendezvénysorozat, a MineCinema. A nézők már hetedik alkalommal követhetik végig a videósok kalandjait a Minecraft világában.
 több

Vendégeink a film megtekintése mellet részt vehetnek egy dedikáláson is, ahol közös fotót készíthetnek kedvenc videósukkal, ezen felül a VIP jegyet vásárló vendégeinket plusz meglepetésprogramokkal is várjuk. A kedves érdeklődők figyelmébe ajánljuk, hogy még most érdemes beszerezni a jegyeket, hiszen évről évre nagyobb az érdeklődés irántuk!

A filmben új szereplőkkel is találkozhatnak a nézők, hiszen a MineCinema vol.7 főszereplői zsDav, Doggyandi, IceBlueBird, luckeY, Beniipowa, Walrusz, Chabinho, Ownmckendry, Baluka, Uborcraft, Sajt32 és Jánosik Gergő.

Az alábbiakban láthatjátok, hogy melyik nap kivel találkozhattok:

Június 16. : zsDav, IceBlueBird, DoggyAndi, luckeY, OwnMcKendry, Baluka, Sajt32, UborCraft,

Június 17.: zsDav, IceBlueBird, DoggyAndi, OwnMcKendry, Baluka, Sajt32, UborCraft,Walrusz

Június 23.: zsDav, IceBlueBird, DoggyAndi, BENIIPOWA, luckeY, Baluka, Jánosik Gergő, Walrusz

Június 24.: zsDav, IceBlueBird, DoggyAndi, BENIIPOWA, Jánosik Gergő

A filmben egy balszerencsés átverésnek hála Icebluebird és Zsdav kénytelen felutazni Blockopestre. Megismerkednek DoggyAndival, aki történetesen egy zsoké. A versenyeket azonban valaki a saját képére akarja faragni. De vajon kicsoda áll minden mögött? Erre akarnak rájönni a főszereplőink. A MineCinema vol7. címe pedig nem más, mint az Oké Zsoké!

A VIP jeggyel rendelkező vendégeink június 23-án, szombaton tudnak részt venni az eseményen. Most igazán érdemes ezt a jegyet megvásárolni, hiszen a VIP résztvevőink nemcsak, hogy egy nappal korábban tekinthetik meg az egyedi Minecraft filmet, hanem ismét láthatnak egy öt perces kisfilmet is, sőt minden VIP jegyet vásárló vendégünk egy egyedi MineCinema képregénnyel is gazdagodik a további MineCinema ajándékokon kívül.

Ezen a napon három VIP vetítés lesz, az alábbi két kezdési időpontra lehet jegyet vásárolni:

·        10:00 – Regisztráció kezdete 9:00-tól

·        14:00 - Regisztráció kezdete 12:30-tól

 

A filmet csak az adott időpontra szóló jeggyel lehet megtekinteni! Az eseményen jegyet nem lehet vásárolni, kizárólag interneten, a jegy.hu-n vagy a több mint 400 fizikai értékesítőhelyen országszerte. A fizikai értesítőhelyek listája itt érhető el: https://www.jegy.hu/jegyirodak

 

A jegyek limitált számban kaphatók.

 

Ismét velünk lesz a McShop, így lehetőség lesz különleges Minecraft termékeket beszerezni és a Lurdy Mozi büféjében is egyedi MineCinemás menüre tehetnek szert a látogatók.A részletes programról további információkat a szervezők oldalán találhatsz:

http://minecinema.com/

 

Kövesd Facebook oldalunkat, hogy ne maradj le semmilyen infóról:

https://www.facebook.com/minecinema/

 

Ha pedig kérdésed van a rendezvénnyel kapcsolatban, írj a info@minecinema.hu e-mail címre nekünk egy e-mailt, vagy hívj fel minket hétköznaponként 9 és 17 óra között a +36-20-210-9929-es telefonszámon!

 

Találkozzunk ismét a MineCinemán!J