Program


MineCinema - Normál

MineCinema - Normál

Június 16-án és 17-én újra eljön a várva várt rendezvénysorozat, a MineCinema.
 több

A nézők már hetedik alkalommal követhetik végig a videósok kalandjait a MineCraft világában. Vendégeink a film
megtekintése mellet részt vehetnek egy dedikáláson is, ahol közös fotót készíthetnek kedvenc videósukkal, ezenfelül a VIP jegyet vásárló vendégeinket plusz meglepetés programokkal is várjuk. A kedves érdeklődők figyelmébe ajánljuk, hogy még most érdemes beszerezni a jegyeket hiszen évről évre nagyobb az érdeklődés a jegyek iránt!

A filmben új szereplőkkel is találkozhatnak a nézők hiszen a MineCinema vol.7 főszereplői zsDav, DoggyAndi, IceBlueBird, luckeY, BENIIPOWA, Walrusz, Chabinho, OwnMcKendry, Baluka, UborCraft, Sajt32 és Jánosik Gergő.

A filmben egy balszerencsés átverésnek hála Icebluebird és Zsdav kénytelen felutazni Blockopestre.
Megismerkednek DoggyAndival aki történetesen egy zsoké. Viszont a versenyeket valaki a saját képére akarja faragni. De vajon kicsoda áll minden mögött? Erre akarnak rájönni a főszereplőink. A MineCinema vol7. címe pedig nem más, mint az Oké Zsoké!

A normál jegyet vásárló vendégeink június 17-én, vasárnap vehetnek részt a rendezvényen. Ebben az évben már a normál jegyet vásárló vendégeinknek is szeretnénk kedveskedni ajándékkal, így minden jegyvásárló gazdagabb lesz egy MineCinema plakáttal. A normál jegyeseknek lehetőségük lesz megtekinteni a MineCinema Vol.7 filmet, melyben ismét a legszuperebb videósok alakítják a főszerepet. A film megtekintése után következik a dedikálás amikor a vendégek begyűjthetik a videósok aláírását és közös képet is készíthetnek velük. Ezen a napon két vetítés lesz, az alábbi két kezdési időpontra vonatkozóan lehet jegyet vásárolni:

- 11:00 – Regisztráció kezdete: 09:30-tól
- 15:30 – Regisztráció kezdete: 13:00-tól

Azok a vendégeink akik vasárnapra vásárolnak belépőt zsDavval, DoggyAndival, IceBlueBirddel, BENIIPOWAval, OwnMcKendryvel, Balukával, Sajt32-vel és UborCrafttal találkozhatnak a dedikáláson.

A filmet csak az adott időpontra szóló jeggyel lehet megtekinteni! Az eseményen jegyet nem lehet vásárolni, kizárólag interneten a jegy.hu-n vagy a több mint 400 fizikai értékesítő helyen országszerte.
A fizikai értesítő helyek listája itt érhető el:https://www.jegy.hu/jegyirodak A jegyek limitált számban kaphatók.

Ismét velünk lesz McShop így lehetőség lesz különleges Minecraft termékeket beszerezni és a Lurdy Mozi büféjében is egyedi MineCinemás menüre tehetnek szert a látogatók.

A részletes programról további információkat a szervezők oldalán találhatsz: http://minecinema.hu

Kövesd Facebook oldalunkat, hogy le ne maradj semmilyen infóról:
https://www.facebook.com/minecinema/

Ha pedig kérdésed van a rendezvénnyel kapcsolatban, írj a info@minecinema.hu email címre nekünkegy emailt, vagy hívj fel minket hétköznaponként 9-17 óra között a +36-20- 210-9929 telefonszámon!
Találkozzunk ismét a MineCinemán! Ajánló


A tavalyi nagy sikerre való tekintettel a MineCinema ismét Debrecenbe látogat.

A tavalyi nagy sikerre való tekintettel a MineCinema ismét Debrecenbe látogat.