Program


MineCinema VIP

MineCinema VIP

Június 16-án és 17-én újra eljön a várva várt rendezvény sorozat a MineCinema.  több

A nézők már hetedik alkalommal követhetik végig a videósok kalandjait a MineCraft világában. Vendégeink a film megtekintése mellet részt vehetnek egy dedikáláson is, ahol közös fotót készíthetnek kedvenc videósukkal, ezenfelül a VIP jegyet vásárló vendégeinket plusz meglepetés programokkal is várjuk. A kedves érdeklődők figyelmébe ajánljuk, hogy még most érdemes beszerezni a jegyeket hiszen évről évre nagyobb az érdeklődés a jegyek iránt!

A filmben új szereplőkkel is találkozhatnak a nézők hiszen a MineCinema vol.7 főszereplői zsDav, Doggyandi, IceBlueBird, luckeY, Beniipowa, Walrusz, Chabinho, Ownmckendry, Baluka, Uborcraft, Sajt32 és Jánosik Gergő.

A filmben egy balszerencsés átverésnek hála Icebluebird és Zsdav kénytelen felutazni Blockopestre.
Megismerkednek DoggyAndival aki történetesen egy zsoké. Viszont a versenyeket valaki a saját képére akarja faragni. De vajon kicsoda áll minden mögött? Erre akarnak rájönni a főszereplőink. A MineCinema vol7. címe pedig nem más, mint az Oké Zsoké!

A VIP jeggyel rendelkező vendégeink június 16-án, szombaton tudnak részt venni az eseményen. Most igazán érdemes ezt a jegyet megvásárolni, hiszen a VIP résztvevőink nem csak, hogy egy nappal korábban tekinthetik meg az egyedi Minecraft filmet és vehetnek részt plusz programokon, de ismét láthatnak egy öt perces kisfilmet is, sőt minden VIP jegyet vásárló vendégünk egy egyedi MineCinema képregénnyel is gazdagodik további MineCinema ajándékokon kívül.

Ezen a napon három VIP vetítés lesz, az alábbi három kezdési időpontra vonatkozóan lehet jegyet
vásárolni:

- 8:45 – Regisztráció kezdete 8:00-tól
- 12:45 - Regisztráció kezdete 11:30-tól
- 16:45 - Regisztráció kezdete 15:30-tól

Vendégeink találkozhatnak szombaton zsDavval, DoggyAndival, IceBlueBirddel, luckeYval, OwnMcKendryvel, Balukával, Sajt32-vel és UborCrafttal. A műsorvezető pedig ismét Székely Martin lesz, a MartinVlogol csatornától.

A filmet csak az adott időpontra szóló jeggyel lehet megtekinteni! Az eseményen jegyet nem lehet vásárolni, kizárólag interneten a jegy.hu-n vagy a több mint 400 fizikai értékesítő helyen országszerte.
A fizikai értesítő helyek listája itt érhető el: https://www.jegy.hu/jegyirodak A jegyek limitált számban kaphatók.

Ismét velünk lesz a McShop, így lehetőség lesz különleges Minecraft termékeket beszerezni és a Lurdy Mozi büféjében is egyedi MineCinemás menüre tehetnek szert a látogatók.

A részletes programról további információkat a szervezők oldalán találhatsz: http://minecinema.hu/

 

Kövesd Facebook oldalunkat, hogy ne maradj le semmilyen infóról:
https://www.facebook.com/minecinema/

Ha pedig kérdésed van a rendezvénnyel kapcsolatban, írj a info@minecinema.hu e-mail címre nekünk egy e-mailt, vagy hívj fel minket hétköznaponként 9 és 17 óra között a +36-20-210-9929-es telefonszámon!

Találkozzunk ismét a MineCinemán!

Ajánló


A tavalyi nagy sikerre való tekintettel a MineCinema ismét Debrecenbe látogat.

A tavalyi nagy sikerre való tekintettel a MineCinema ismét Debrecenbe látogat.